Succesvol herfstconcert van De Vredeburgers in de PKN kerk

Het gemengd koor De Vredeburgers heeft zondag 30 oktober jl. een bijzonder geslaagd concert gegeven. In een overvolle kerk genoot het publiek van een gevarieerd programma met bekende religieuze liederen zoals Ave Verum en Panis Angelicus en liederen uit diverse opera‚Äôs, o.a. gedeelten uit de opera La Traviata van G. Verdi. Het koor had een blijde uitstraling en zong met enthousiasme. Medewerking werd verleend  door de sopraan Suzanne Leegwater, die tevens op de fluit soleerde. Koor en soliste werden begeleid door Janneke Koetsier op de piano. De algehele leiding was in handen van Gerard Leegwater.
Na dit succesvolle concert gaat het koor weer aan de voorbereidingen voor het volgende concert beginnen, dat waarschijnlijk in 2023 zal plaats vinden. Het nieuwe programma zal vnl. in het teken staan van de opera. Het is nu een prima moment voor nieuwe leden om in te stappen; vooral versterking van de tenoren is zeer gewenst.
Voor meer informatie: Marianne Rijser 072-5337158

Gemengd Koor De Vredeburgers zoekt nieuwe leden

De Vredeburgers zoekt nieuwe leden
Zoals bij vele andere koren heeft deze periode van corona geleid tot ledenverlies. Daarom zijn wij nu ook bezig met het werven van nieuwe leden. Voor een juiste stemmenverhouding en muzikaal evenwicht in het koor is versterking nodig, vooral bij de bassen en tenoren. Maar ook sopranen en alten zijn van harte welkom! Meer informatie vindt u op deze pagina over het koor.