Wij zijn op zoek naar nieuwe leden

Heb je er weleens aan gedacht om te gaan zingen in een koor maar eigenlijk geen idee hebt wat voor een koor? Ligt je interesse bij een gemengd koor dat licht klassieke muziek zingt? Of ben je er aan toe om je huidige koor vaarwel te zeggen voor een nieuwe uitdaging. Dan is het koor De Vredeburgers misschien iets voor je.

Repetoire
De Vredeburgers in Limmen is een gemengd koor dat lichte operamuziek zingt en daarnaast bekende klassieke/religieuze nummers.

Nieuwe leden, vooral tenoren
Zoals veel koren is het koor De Vredeburgers ook op zoek naar nieuwe leden en dan vooral tenoren. Maar ben je sopraan, alt of bas, dan ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom om op een donderdagavond een repetitie van het koor mee te maken. En als je zin hebt, kan je meteen meezingen. Dat is natuurlijk niet verplicht. Je kunt ook rustig gaan zitten luisteren en het over je heen laten komen om daarna een weloverwogen beslissing te nemen. Wat daarbij kan helpen is dat je de pagina over het koor leest. Hier vind je ook korte filmpjes over het koor.

Interesse?
Kom dan langs op een van onze repetities. Je bent van harte welkom. De repetities vinden elke donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur plaats in het mooie PKN-kerkje aan de Zuidkerkenlaan 23 in Limmen. Je hoeft je alleen aan te melden bij Marianne Rijser, als je tijdens de repetitie wilt meezingen. Dan zorgt zij voor een map met bladmuziek. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marianne.

Succesvol herfstconcert van De Vredeburgers in de PKN kerk

Het gemengd koor De Vredeburgers heeft zondag 30 oktober jl. een bijzonder geslaagd concert gegeven. In een overvolle kerk genoot het publiek van een gevarieerd programma met bekende religieuze liederen zoals Ave Verum en Panis Angelicus en liederen uit diverse opera‚Äôs, o.a. gedeelten uit de opera La Traviata van G. Verdi. Het koor had een blijde uitstraling en zong met enthousiasme. Medewerking werd verleend  door de sopraan Suzanne Leegwater, die tevens op de fluit soleerde. Koor en soliste werden begeleid door Janneke Koetsier op de piano. De algehele leiding was in handen van Gerard Leegwater.
Na dit succesvolle concert gaat het koor weer aan de voorbereidingen voor het volgende concert beginnen, dat waarschijnlijk in 2023 zal plaats vinden. Het nieuwe programma zal vnl. in het teken staan van de opera. Het is nu een prima moment voor nieuwe leden om in te stappen; vooral versterking van de tenoren is zeer gewenst.
Voor meer informatie: Marianne Rijser 072-5337158