Gemengd Koor De Vredeburgers zoekt nieuwe leden

Sinds enkele weken heeft het vierstemmig Gemengd koor “De Vredeburgers” uit Limmen, na een stilstand van anderhalf jaar door de corona, de repetities weer vol enthousiasme hervat. Zoals bij vele andere koren heeft deze periode geleid tot ledenverlies waardoor er nu een oproep wordt gedaan voor nieuwe leden. Voor een juiste stemmenverhouding en muzikaal evenwicht in het koor is versterking vooral van de bassen en tenoren zeer gewenst. Ook sopranen en alten zijn van harte welkom! Het repertoire bestaat uit een breed spectrum van selecties uit lichte opera’s, prachtige liederen en fraaie tijdloze werken zoals het bekende Cantique de Jean Racine en het Panis Angelicus. De repetities vinden plaats op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur met de mogelijkheid om daarna nog even gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het oude en zeer fraaie kerkje aan de Zuidkerkenlaan in Limmen, waar de repetities in een gezellige en vriendschappelijke ambiance worden gehouden, zorgt voor een geweldige akoestiek. Is uw interesse gewekt dan bent u van harte  uitgenodigd om geheel vrijblijvend op een repetitieavond te komen luisteren en de sfeer te proeven. We zien uw komst graag tegemoet.

Voor meer informatie:

Marianne Rijser: 072-5337158 of 06-48666082                                    

Els van Diepen: 06-30556107